پیام های خواستگاری در دوران قبل از انقلاب بیشتر نیازمندی های ازدواج بوده و هر کسی که فکر می کرده که می تواند از راه جدید نیمه گمشده اش را پیدا کند به سراغ روزنامه ها می رفته ...
روز اول اردیبهشت 1359 امام خمینی در پیامی ضرورت «انقلاب فرهنگی» را گوشزد کردند و تعلل در ایجاد آن را خیانت به اسلام و ایران دانستند. این روز، روز «انقلاب فرهنگی» نامیده شد.
ساعت ده و نیم به دفترم آمدم . دکتر هادی آمد و درباره ادامه روند آزادی گروگانهای آمریکایی مشورت کرد. دکتر روحانی آمد، در همین باره و درباره جنگ صحبت کردیم . خبر رسید که عراق حمله شدیدی به باختران و اسلام آباد کرده و بیش از یکصد شهید و پانصد مجروح داشتهایم. (5) دستور مقابله به مثل داده شد.
انقلاب مشروطه توسط سیاستمداران غربی به صورت دقیق رصد میشد و اخبار آن کمابیش در محدوده نهچندان گسترده در جرایل و روزنامههای غربی بازتاب داشت. عکس زیر تصویری از صفحۀ نخست روزنامه "نیویورک تریبیون" در سال 1908 که جنبش مشروطه در ایران را پوشش خبری داده است
یکی از اشعاری که باعث به وجد آمدن حضار در جلسه شد شعری بود که توسط آقای فراهانی در وصف سردار سلیمانی خوانده شد: «غیر این مکتب که جز انوار قرآنی ندارد؛ مکتبی سردار، مانند سلیمانی ندارد».
امام (ره) با تأکید بر استقلال سیاسی به معنای ارادهی آزاد تصمیمگیری ملت برای تعیین سرنوشت خود و عدم سلطه یا دخالت اجانب در سرنوشت مردم، معتقد بود که از نظر عقلی نمیتوان برای حیات زیر سلطهی دیگران ارزشی قائل شد؛ چراکه «ارزش حیات به آزادی و استقلال است.»
بررسی تاریخ کُرد نشان می دهد که این قوم بزرگ آریایی، برای حفظ ملیت و آداب و رسوم اخلاق ایرانی، معتقد و پایبند و استوار و همیشه در دفاع از استقلال و ملیت ایران زمین پیش قدم بوده اند و در هر عصر و نسلی در تحکیم وحدت ملی و هماهنگی با تمدن جدید همدوش و همپای هم میهنان ایرانی خویش گام های مؤثری برداشته اند و پاک اندیشی و وطن دوستی و میهمان نوازی و جنگاوری ...
با پیروزی انقلاب اسلامی ایران و آغاز فعالیت های دوباره کشور، لزوم حمایت از نیازمندان در صدر برنامه های نظام قرار گرفت. 22 روز پس از پیروزی انقلاب، کمیته امداد به عنوان دومین نهاد انقلابی در تاریخ 14 اسفند ماه 1357 با صدور حکم حضرت امام خمینی رحمه الله به منظور تحقق بخشیدن به اهداف والای نظام جمهوری اسلامی و کمک رسانی به محرومان و مستضعفان و خودکفا ...
اقتدار سیاسی امام در ماههای نزدیک به پیروزی انقلاب، به اوج خود میرسد. درخواست مکرر آمریکاییها برای ملاقات با امام و عدم مذاکرهی مستقیم امام با آنها، گذشته از آنکه هیچانگاری آمریکا توسط امام را نشان میداد، اقتدار سیاسی ایشان را نیز نزد آمریکاییان به اثبات رساند.
ضدانقلابیون با تلفن تهدید کردند شب بیستم بهمن محل اقامت امام «مدرسه علوی» را مورد حمله قرار میدهند. آیتالله طالقانی از امام خواست مدرسه را ترک کند که امام فرمودند: «اگر کشته شویم، همه کشته میشویم».
در چند روز پس از پیروزی انقلاب، رسانه های اروپا و آمریکا پُر از اظهار نظر درباره علل آن و پیشگویی نتایج اش بود. هنری کیسینجر بی تصمیمی جیمی کارتر را عامل سقوط شاه بیان کرده و گفته بود که این بی تصمیمی کارتر، شاه را از مقابله با مخالفان باز داشته بود. سیاست بی موقع حقوق بشری کارتر شاه را سر در گم کرده بود.
انقلاب مردم شهر رم که درچارچوب انقلابات سال 1848 اروپا صورت گرفته بود نهم فوریه 1849 با فرار پاپ (پی نهم) از مقرّ خود به نتیجه رسید و جمهوری روم به همان صورت دو هزار سال پیش و یک هیات رئیسه سه نفری احیاء شد. انقلاب شهر رم را سختگیری و خشونت های وزیر دادگستری پاپ وقت (به نام پلگرینو رسی) باعث شده بود که به قتل او انجامید.
بیعت همافران نام یک عکس تاریخی از انقلاب اسلامی است که توسط عبدالحسین پرتوی در تاریخ ۱۸ بهمن ۱۳۵۷ در مدرسه علوی گرفته شدهاست.این تصویر تعدادی از همافران نیروی هوایی ارتش شاهانشاهی را از پشت و در حال ادای سلام نظامی به آیتالله خمینی نشان میدهد.این عکس روز بعد در صفحه اول روزنامه کیهان چاپ شد.
شدت اعتراضات به دولت بختیار به حدی بود که کارکنان وزارتخانهها از پذیرفتن وزرای جدید نیز خودداری کردند و حتی معاونان وزارت کار و امور اجتماعی، در تظاهراتی که از جانب کارکنان آن وزارتخانه در تاریخ 19 دی 1357 در ساختمان آن وزارتخانه ترتیب داده شد، بهناچار شرکت کردند.